17 Mart 2009 Salı

Romantik ve etnik aksesuarlar

Romantik ve etnik aksesuarlar
Mudo Concept'in sonbahar-kış sezonu için yenilenen ürün gamında, markayla özdeşleşen kolonyalist, romantik ve etnik aksesuarların, sıcak ve canlı tonlarda tekstillerin ve deri mobilyaların ağırlığı hissediliyor. Doğu, yine çok yakında kısacası.

Tüm ürünlerindeki ayrıntılarıyla yıllardır yaşadığımız mekânlara ruh katan Mudo Concept'in 2007 sonbahar koleksiyonunda özellikle doğal malzemelerin kullanıldığı, el emeğiyle ortaya çıkan ürünler dikkat çekiyor. Ahşap ve ferforjeden tasarlanan ürünler bu koleksiyonun ağır top arından. Budha bibloları, tütsüler, siniler, duvar panoları, etnik desenli objeler, Uzakdoğu ve Hindistan havasını evlere getiriyor.

Mudo Concept'in bu sene evlere taşıdığı bir başka farklılık ise duvar panolarından, ayaklı tepsilere kadar geniş bir ürün çeşitliliği olan İznik çinili ferforje aksesuarlar.

Ayrıca nostalji ve romantizmden vazgeçemeyenler için oluşturulan country ürünlerde pastel tonların hakim olduğunu görüyoruz; aynalar, kutular, çerçeveler, yeni tasarlanmış fotoğraf albümleri, duvar saatleri ve vazolar 2007 sonbaharında en çok göreceğimiz ürünler arasında.

Her türlü ev aksesuarında önceki yıllara oranla daha fazla kullanılan deri, Mudo Concept dekoratif ürünler koleksiyonundaki yerini yine almış. Hiçbir dönem etkisi azalmayan kırmızı ve siyahın yanı sıra, siyahla gümüşün birlikteliği de markanın 2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunda öne çıkmış.

Buna mozaik ürünleri de ekleyebilirsiniz. Kısaca Mudo Concept, her hafta yeni ürünlerin eklendiği ürün gamıyla sezona çok sıkı bir giriş yapmış durumda.

Vazo, biblo, mum, tütsü, t-light'lık, fotoğraf çerçevesi, pano, maket, heykel, saksı, çiçeklik, çiçek, gemici aksesuarları, duvar saati, kutu gibi birçok keyifli ve güzel aksesuarın cenneti yine bu kapı olacak.

1 yorum:

  1. thanks for visit my blog

    make some cash with search engine
    http://cash4searching.blogspot.com

    Keys update for kaspersky any version free
    http://kiskavkeys.blogspot.com

    Free games for gamer
    http://pcgamez4free.blogspot.com

    how to make money online for free
    http://buatduitwei.blogspot.com

    YanıtlaSil